SNN subsidie op trainingen

SNN subsidie

De provincie Groningen kent een aantal specifieke uitdagingen op de arbeidsmarkt. Overheden, werkgevers- en werknemersorganisaties hebben de handen ineen geslagen om dit te veranderen. Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is hiervoor € 17,7 miljoen beschikbaar gesteld. Om hier gebruik van te maken kan er via het SNN subsidie aangevraagd worden.

Voor alle maatregelen uit het sectorplan ‘Groningen op voorsprong’ geldt dat u meer informatie kunt vinden via www.opvoorsprong.nl.

Het sectorplan ‘Groningen op voorsprong’ is een gezamenlijk initiatief van werkgevers- en werknemersorganisaties, Gemeente Groningen en de Provincie Groningen. Het SNN verzorgt de uitvoering van het sectorplan.

Trainingen

Recent heb ik een aantal trainingen aangemeld bij het SNN, zodat ondernemers die in aanmerking komen, deze trainingen af kunnen nemen met de mogelijkheid om tot 47% subsidie te ontvangen.

De goedkeuringen komen nu binnen en voor deze trainingen is er al SNN subsidie mogelijk. Klik op de training voor meer informatie:

Acquisitievaardigheden
Behandelen van klachten
Coachingsvaardigheden
Communicatieprocessen
Klantgericht werken
Resultaatgericht verkopen
Telefonisch Verkopen
Verkoopvaardigheden

Voor deze trainingen verwacht ik binnenkort de goedkeuring te krijgen:

Adviesvaardigheden
After Sales
Beoordelings-/functioneringsgesprekken
Callcentre
Commercieel communicatie
Commercieel onderhandelen
Commercieel Telefoneren
Gastgericht telefoneren
Gastvrijheid / Hospitality
Managementvaardigheden
Persoonlijke ontwikkeling
Service medewerker
Servicemanagement

Info

Ben je ondernemer en wil je je mensen op laten leiden, of ben je werknemer en zou je werkgever gebruik willen maken van mijn diensten op een van bovenstaande trainingen, neem gerust contact met me op!

Kom je niet in aanmerking voor de SNN regeling maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden, laat wat van je horen en ik kom op de koffie!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter