Over ons

Michel Penninga

Werkwijze

1.

Beeldend
De meest toegankelijke communicatie en leerstijl is die van het beeld. Iedereen kan beelden vormen, geeft daar waardes aan en kan er meestal een emotie aan koppelen. Essentiële onderdelen in persoonlijke ontwikkelprocessen, het vastleggen van belangrijke momenten in je leven of het onder de aandacht brengen van een product of dienst. Wanneer het visueel wordt ondersteund, spreekt het sneller tot de verbeelding.

2.

Training
Wij trainen uw medewerkers om nieuwe kennis of vaardigheden aan te leren. Dit doen we vol enthousiasme, energie en passie. Wij geloven dat je nieuwe kennis op een beeldende manier moet overbrengen en nieuwe vaardigheden het best aanleert wanneer ze worden gevisualiseerd.

3.

Coaching
Om vaardigheden te ontwikkelen is het goed om extern input te verkrijgen. Wie lang op dezelfde manier, met dezelfde mensen of in dezelfde functie heeft gewerkt, is gebaat bij een observatie met constructieve feedback. Onze coaching is altijd afgestemd op de behoefte van de onderneming en de ontwikkelstijl van de medewerker.

Beeldend Trainen staat garant voor kwaliteit