Dozenproducent.nl gaat digitaal

Trainingsavond bij dozenproducent.nl door Michel Penninga

Voor dozenproducent.nl heeft Beeld & Trainen de interne logistiek geoptimaliseerd. Het doel was om de afnemers optimaal te bedienen door de medewerkers van Dozenproducent beter te faciliteren in hun informatiebehoefte. Dozenproducent is een uniek bedrijf waar klanten hun eigen dozen kunnen bestellen. "De verscheidenheid in producten en opties vroeg om een nieuwe aanpak", stelt eigenaar Gertjan Pathuis.

Een nieuwe aanpak, dat is waar we goed in zijn bij Beeld & Trainen. Om de efficiëntie van mens en machine goed in beeld te krijgen en te maximaliseren, is gekozen voor een overstap van werkbriefjes op papier naar een digitale aanpak met de app Timewax. Iedere medewerker heeft nu een minitablet met deze app waarin de planner real-time opdrachten plaatst. De medewerkers kunnen exact zien welke opdracht op welk moment moet worden uitgevoerd én de planners hebben overzichtelijk welke medewerker en welke machine inzetbaar is voor extra opdrachten.

In een avondsessie hebben we het gebruik van de app Timewax doorgenomen. Eerst werd de app met screenshots getoond, waarna er kon worden geoefend met testopdrachten. Hierdoor kregen alle deelnemers een goed beeld van het gebruik en is het overstappen van papier naar tablet vlekkeloos verlopen. Dozenproducent werkt al enige tijd met Timewax en ze merken nu al het gemak ervan: “Medewerkers, planners en administratie, maar uiteindelijk onze klanten, werkelijk iedereen is geholpen met onze overstap.”

Ook nieuwsgierig geworden naar de snelle en soepele orderverwerking? Kijk eens op www.dozenproducent.nl

Nog geen reacties

Laat een reactie achter